Kapsalon Dell-Arte

Ons team

Leer ons kennen

Welkom bij Kapsalon Dell-Arte! Onze missie is om elke klant te laten stralen, want wie er goed uitziet, voelt zich vanbinnen ook geweldig. Op deze pagina kan u alvast met ons team kennismaken.

Martine

Martine is de bevlogen en leergierige zaakvoerster van Kapsalon Dell-Arte. Ze is kapster in hart en nieren. Uw haar verzorgen is voor haar niet zomaar een job, maar een echte passie. Van wassen en knippen tot opsteken en kleuren, ze doet het allemaal met evenveel plezier.

Dankzij haar jarenlange ervaring beheerst ze niet alleen de traditionele knip– en kleurtechnieken, maar ook nieuwere methodes. Ze is gespecialiseerd in haarkleuringen en opsteekkapsels. Bovendien volgt ze geregeld opleidingen op de hoogte te blijven van de laatste trends. Martine is constant op zoek naar nieuwe producten die goed zijn voor uw haar en het milieu.

Ons team vindt het belangrijk dat u zowel tijdens als na uw sessie geniet. Daarom hoeft u nooit lang te wachten, want we volgen het uurrooster stipt op.

Punten knippen Kapsalon Dell Arte
Nagels lakken Kapsalon Dell Arte 2

Lara

De 20-jarige Lara is het jongste lid van het team. Dankzij haar opleiding als schoonheidsspecialiste en kapster is ze van alle markten thuis. Nagels verzorgen, benen epileren of make-up aanbrengen, ze kan het allemaal. Kleuringen zijn echter haar specialisatie. Denk maar aan balayages of ombré.

Vicky

Al meer dan achttien jaar wordt Martine bijgestaan door Vicky. Vicky is schoonheidsspecialiste van opleiding en werd intern omgeschoold tot kapster. Ze neemt vooral het beautygedeelte voor haar rekening. Denk daarbij aan gelnagels, manicures, pedicures, epilaties, make-up en wenkbrauwstyling. Daarnaast is ze een kei in brushing, een erg veelzijdige dame dus!

Oogmasker Kapsalon Dell Arte

Overtuigd door ons kunnen?

Boek vandaag nog uw afspraak!